Syysleiri – Keksi-22

JesKaTy toivottaa jäsenensä tervetulleiksi keksintöteemaiselle syysleirille lippukunnan majalle Pärnävaaralle 4.-6.11. 

Sudenpennut voivat osallistua leirille päiväksi (lauantai) tai yhdeksi yöksi (la-su) ja vanhempiin ikäkausiin kuuluvat koko viikonlopuksi. Tarkemmat alkamis- ja loppumisajankohdat tiedotetaan leirikirjeessä, joka lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse viikolla 43 (24.-30.10.).

Osallistujat vastaavat kyydistään leiripaikalle, mutta suosittelemme sopimaan kimppakyytejä oman partioryhmän kesken tai olemaan yhteydessä oman ryhmän johtajaan kimppakyytien järjestämiseksi.

Ilmoittautuminen ja leirimaksu

Leirille ilmoittautuminen tulee tehdä jäsenrekisteri Kuksaan ja leirimaksu maksaa lippukunnan verkkokaupassa 21.10. mennessä. Myöhästyneen leirimaksun voi maksaa verkkokaupassa 10 eurolla korotettuna, tai leirille saavuttaessa yleisimmillä maksukorteilla.

Leirin hinta on päiväleiriläisiltä 15€, yhden yön 20€ ja koko viikonloppu 25€. Mikäli perheestä on useampi osallistuja, saavat sisarukset 5 euron alennuksen.

Ilmoittautuminen:
kuksaan.fi/55009

Leirimaksu:
https://kauppa.jeskaty.fi/keksi-22

Peruutusehdot

Leirin osallistumisen voi peruuttaa veloituksetta viimeiseen ilmoittautumispäivään (21.10.) asti ilmoittamalla sähköpostitse leirinjohtajalle. Mahdolliset jo maksetut leirimaksut palautetaan – ilmoitathan maksetusta leirimaksusta tehdessäsi peruutusta. Myöhemmissä peruutuksissa leirimaksua ei palauteta. Sairaustapauksissa voit hakea korvausta joko omasta vakuutuksestasi, tai partiovakuutuksesta.

Leirinjohtajina toimivat

Aleksi ”Luumu” Luumi
puh. 0400 124 271
aluumu@gmail.com

Veli Saastamoinen
puh. 044 330 10 93